Keresés
  • QX - Az Ajándékbirodalom

Több száz boldog gyerek és szüleik Pécsett - ezért megéri egy jó ügyet támogatni!


Nagy érdeklődés és lázas készülődés előzte meg a II. Berns - Akrobatikus Rock 'N' Roll Magyar Bajnokságot Pécsett ezen a hétvégén.

Több száz fiatal versenyzővel, edzőikkel és természetesen a lelkes szurkolótáboraik tagjaival telt meg november 22-én a Lauber Dezső Városi Sportcsarnok. Az egész napos látványos és izgalmas program keretein belül több tucat tehetséges páros és formáció mutatta be az akrobatikus elemekkel tűzdelt versenyszámát.

A verseny számok közt a gyerekek és kísérőik izgatott érdeklődéssel látogatták a névadó szponzor, a Berns - made with Swarovski Elements, egyedi kristályékszereket bemutató standját. Ahol kedvükre válogathattak az aktuális divatirányzatoknak megfelelő minőségi és látványos ékszerek, kiegészítők és exkluzív ajándéktárgyak széles kínálatából. Így mind a versenytéren, mind a Berns - Kristálysziget standjánál is remek hangulat és elégedett mosoly volt a jellemző. Sok vendég és versenyző élt a belépőjegy mellé kapott 500 Ft értékű ajándékbón kedvezményének lehetőségével. Így cégünk idén nem csak magát a rendezvényt és verseny győzteseit tudta segíteni, hanem az összes versenyzőt és lelkes kísérőtáborukat is.

Örülünk, hogy itt lehettünk! Az a rengeteg mosoly, csillogó szempár a színpadon, a nézőtéren és standunknál egyaránt, ellensúlyozta a szervezéssel és felkészüléssel járó fáradtságos munkát.

Pécsen több száz embernek dobbant együtt a szíve az örök rock and roll-ra. Bízunk benne, hogy ez így lesz továbbra is!

Berns - made with Swarovski Elements

#szponzoráció #berns

5 megtekintés0 hozzászólás
QX-IMPEX - Az Ajándékbirodalom - AJÁNDÉK VIRÁGKELLÉK LAKÁSDEKOR JÁTÉK
QX-IMPEX - Az Ajándékbirodalom - AJÁNDÉK VIRÁGKELLÉK LAKÁSDEKOR JÁTÉK
Háttérszín másolat.png

© 2014 by QX - AZ AJÁNDÉKBIRODALOM  

  • Facebook

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON IS! >>>