Keresés
  • QX-Impex Kft.

QX - Különleges munkamenet tájékoztató


Tisztelt Partnereink, Vásárlóink!

A QX - Impex a kialakult egészségügyi vészhelyzetben is biztosítja partnereinek kiszolgálását, a szükséges óvintézkedések maximális betartása mellett. A WHO hivatalos tájékoztatói alapján a raktárainkban és áruházunkban lévő árukészlet semmilyen járványügyi kockázattal nem jár, mivel azok már több hónapja a hazai raktárainkban vannak elhelyezve.

Járványügyi eljárásokban a legszigorúbb szabályozási terület a készpénzkezelési protokoll. Ezen a területen a leghosszabb a nemzetközileg előírt kötelező elkülönítés, amit 14 napban határoztak meg. Mivel áruink a gyártást követő csomagolással, kikötőbe szállítással, hajóra rakodással, tengeri szállítással és az európai kikötőből a raktárunkba szállítással 42-55 napot töltenek el, így ezzel többszörösen hosszabb időt vannak elkülönítve, mint a fent említett szigorú pénzkezelési példa. Nem is beszélve arról az időről, ami még pluszban hozzáadódik az Önökhöz történő kiszállításig. Ez összességében mutatja, hogy áruink vírusfertőzés szempontjából biztonságosnak minősíthetőek.

A járványügyben érintett területekről import stop-ot vezettünk be és tartunk fent az egészségügyi vészhelyzet idejére.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. 03. 16-tól az alábbi intézkedéseket vezetjük be Kollégáink és az Önök védelmének érdekében:

  • Kollégáink folyamatosan fertőtlenítik a bevásárló kocsikat, kasszákat, klaviatúrákat, mellékhelységeket, kilincseket, korlátokat, stb.

  • Az áruház több pontján helyezünk ki alkoholos kézfertőtlenítő szereket, melyek használata kötelező mindenki számára.

  • Minden személyes kontaktust igénylő üdvözlési forma (kézfogás, ölelés, stb.) TILOS!

  • Amennyiben módjukban áll, a vásárlás során, bankkártyát használjanak.

  • A kasszáknál történő sorbaállás szabálya, hogy minimum 1 méter távolságot betartanak egymás és az eladószemélyzet között.

  • Árubeszerzés céljára javasoljuk megrendelőrendszerünk használatát, melyet a www.qx-impex.hu oldalon megtalálnak.

  • Megkérünk mindenkit, hogyha bármiféle betegség jeleit és / vagy rossz közérzetet tapasztal magán, ne lépjen be az áruház területére. Maradjon otthon és keresse fel háziorvosát.

Kiállításunk előre egyeztetett időpontban továbbra is látogatható.

Budapesti és pécsi áruházunk az alábbi, módosult nyitvatartással várja Önöket:

Hétfőtől - péntekig 7:00-15:00 óráig

Vásárlóink számára a maximális higiéniai feltételek biztosításával értékesítői kíséretet, rendelési segítséget biztosítunk. Igény esetén arra is lehetőséget kínálunk, hogy munkatársainktól és más vásárlóktól is elszeparáltan, egyedileg járják végig a kiállítási és áruházi területet, elvégezve a szükséges termékfelmérési és előrendelési munkálatokat.

Kollégáink és ügyfeleink az értékesítési területeken és irodáinkban korlátlanául használhatják az erre a célra a WHO által ajánlott védő és sterilizáló eszközöket és folyadékokat.

Rendelési folyamat biztosítása online - Még nagyobb biztonság

A kialakult helyzet még inkább előtérbe helyezte az online rendelési felületünk hasznosságát. Használja ki Ön is ezen online eszközünk biztosította megoldásokat! Ha Ön még nem rendelkezik hozzáféréssel online rendelési felületünkhöz vagy segítséget/eligazítást szeretne kérni a felület használatát illetőleg, hívjon minket és munkatársaink segítségére lesznek:

Mindenkinek nagyon sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánunk!

Vigyázzunk magunkra, hogy vigyázhassunk másokra!

QX – Az Ajándékbirodalom

2020.03.16.

Inhof Dezső

Kereskedelmi Vezető


432 megtekintés0 hozzászólás
QX-IMPEX - Az Ajándékbirodalom - AJÁNDÉK VIRÁGKELLÉK LAKÁSDEKOR JÁTÉK
QX-IMPEX - Az Ajándékbirodalom - AJÁNDÉK VIRÁGKELLÉK LAKÁSDEKOR JÁTÉK
Háttérszín másolat.png

© 2014 by QX - AZ AJÁNDÉKBIRODALOM  

  • Facebook

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOK-ON IS! >>>