top of page
Kik vagyunk
szechenyi-2020-strukturalis-alap-logo.pn

QX-IMPEX AJÁNDÉK, VIRÁGKELLÉK, LAKÁSDEKOR, JÁTÉK NAGYKER

IMPORTŐR | NAGYKERESKEDŐ | GYÁRTÓ

A nemzetközi nagykereskedelem világában mozgunk több mint 30 éve. Átlátjuk a piaci helyzetet, figyelemmel kísérjük a változásokat. Veled közösen hatékony megoldásokat találunk.

Legyél Te is a partnerünk és használd ki az időtálló üzleti kapcsolatainkban, eladható termékeinkben, és szakmai tapasztalatainkban rejlő lehetőségeket.

NAGYKERESKEDÉS

Nagykereskedelmi áruházainkban élőben is megtekintheted készleten lévő termékeinket. Felkészült munkatársaink segítségedre lesznek a számodra legmegfelelőbb termékek összeállításában.

QX-Impex Nagyker Áruház Budapest

KIÁLLÍTÁS

Évente 2 alkalommal, szakmai kiállításainkon  betekintést nyerhetsz az elkövetkező szezonok sikertermékeibe. Szerezz információt, mérd fel a lehetőségeket és hozd ki mindebből a maximumot!

QX-Impex Nagyker Áruház Budapest

WEBSHOP

Online rendelési felületünkön keresztül bárhonnan és bármikor hozzáférsz kínálatunkhoz. Értesülhetsz friss beérkerzésekről, kedvedre válogathatsz limitált ajánlataink közül. 

KIEMELT TERMÉKKÖREINK

A KÖZÖS SIKEREKÉRT DOLGOZUNK!

"Nálunk a közös siker az első, piacvezető termékeket kínálunk, versenyképes áron. Még nehéz időkben is a tökéletes ügyfélkiszolgálásra törekszünk."

QX - Az Ajándékbirodalom csapata

Legyél partnerünk

LEGYÉL A PARTNERÜNK!

Kereskedőként Te is tisztában vagy azzal, hogy a mai világban mekkora érték a megbízható beszállítói háttér. A kiszámíthatóság, az eladható termékpaletta,a széles kínálat, az egyedi termékek, a versenyképes á és a hetékony kommunikáció. Tudjuk milyen feladatokkal küzdessz nap, mint nap és azért dolgozunk, hogy mindezekkel könnyebben és eredményesebben boldogulj! Regisztrálj most!

A QX-Impex Közép-Európa egyik legnagyobb választékával rendelkező importőre, több mint 100 távol-keleti és európai gyár termékeit tesszük elérhetővé viszonteladóink számára.  ​
HungaroMetal Trapézlemez - Cserepeslemez
bottom of page