top of page

QX Pécs Kis- és Nagykereskedelmi Áruház

Stílus és választék egy helyen

900 m2-en, több mint 30 000 kreatív és látványos termékkel várunk!
Látogass el hozzánk és győződj meg óriási választékunkról saját szemeddel.

Ajándék, home decor, virágkellék, kert dekoráció, játék és sportszer, ameddig a szem ellát.

MOZGÁSBA HOZZUK A GYEREKEKET!

A labdajátékok egyre inkább fontossá válnak a gyerekek mozgáskoordinációjának fejlesztésében. Ezek a játékok nem csak szórakoztatóak és izgalmasak, hanem sokat segítenek abban, hogy a gyermekek jobban koordinálják a mozgásaikat és javítsák a reflexeiket. A következőkben összefoglaljuk a labdajátékok legfontosabb elemeit, amelyek elősegítik a gyerekek mozgáskoordinációjának fejlődését.

Kéz-szem koordináció A labdajátékok az egyik legjobb módja annak, hogy a gyerekek fejlesszék a kéz-szem koordinációjukat. A játék során a gyerekeknek állandóan követniük kell a labda mozgását, és a kezükkel meg kell találniuk a helyes pozíciót a labda elkapásához vagy ütéséhez.

Lábmunka A labdajátékok a lábmunka fejlesztésének is nagyon hasznosak. A labda ütése, dobása vagy lövése során a gyerekeknek meg kell állniuk, mozgásba lendülniük és irányt változtatniuk. Ez mind segíti a lábmozgások koordinációját.

 

Mozgásdinamika A labdajátékok nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek megtanulják, hogyan kell a testüket mozgatni a megfelelő sebességgel és irányba. A játék során a gyerekeknek időben kell reagálniuk a labda mozgására, és a testüknek alkalmazkodniuk kell az adott helyzethez.

 

Társas interakció A labdajátékok nem csak az egyéni koordinációra, hanem a társas interakcióra is nagyon jó hatással vannak. A játék során a gyerekeknek együtt kell működniük, kommunikálniuk kell egymással és megtanulniuk, hogyan kell együtt dolgozniuk egy közös cél érdekében.

 

Koncentráció és figyelem A labdajátékok segítik a gyerekek koncentrációját és figyelmét is. A játék során a gyerekeknek nagyon figyelniük kell a labda mozgására, hogy időben reagálhassanak rá. Ez segít abban, hogy a gyerekek fejlesszék a figyelmüket és a koncentrációjukat.

Összességében a labdajátékok nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek fejlesszék a mozgáskoordinációjukat és az egyéb kulcsfontosságú készségekeit.

GONDOLTUNK A FELNŐTTEKRE IS
Elhoztuk nektek Németország kedvenc kaspóit is

A német SK márka neve mára egybeforrt a minőség, céltudatosság, német megbízhatóság  „Made in Germany”  fogalmával.

Beltéri és kültéri kaspói egyaránt a német piac egyik kedvencévé tették őket, és ién tavasztól a 128 éves múltra visszatekintő német prémium márka rendkívül széles termékkínálatával már nálunk is elérhető.

Ezek a tökéletes kerámia kaspók otthonod, munkahelyed stílusos díszeivé válnak. 

Látogass el hozzánk és vidd haza a számodra legmegfelelőbb szettet!

Stílus és választék egy helyen - QX Pécs

Beton kaspók kültérre és beltérre

Ezekkel a most érkezett beton kaspókkal egyszerűen nem lehet betelni. Van köztük egyszerű, van rusztikus, van kintre és bentre.

Vintage stílusú, vagy éppen minimál, beton szürke és famintás.

Felsorolni sem lehet, ezeket látnod kell!

Siess, mert viszik, mint a cukrot!

Stílus és választék egy helyen - QX Pécs